Rezultatul acestei combinații este un excelent cappuccino italian cu aromă de caramel, acoperit cu o spumă frumoasă, cu o aromă, gust și miros minunat.
Produsul este perfect ca o perioada placuta acasa, dar si ca un plus la intalnirile de la serviciu si de afaceri.
1 kg de cappuccino(conține 4,8% cafea) este suficient pentru 80 de cești!
Sugestie de preparare: Pune 3 lingurițe de cappuccino (12,5 g) într-o cană. Adăugați apă fierbinte, dar nu clocotită (150 ml), amestecați. Gata de băut!
Cappuccino este o specialitate italiană de cafea, cu adăugare de lapte spumat și un vârf de ciocolată sau cacao vrac pentru decor. Adesea servită după gust cu o lingură de înghețată în cremă, este cafeaua, care, ca și obiceiurile capucinilor, din care își ia numele, are o culoare de nucă. Este recomandat să-l bei la micul dejun, de preferință cu pâine franceză de pâine scurtă. Numele băuturii, așa cum am menționat, provine de la obiceiul roșu-maroniu al călugărilor capucini (cappuccini) care au inventat acest tip de cafea. Espresso-ul proaspăt preparat se toarnă într-o ceașcă mare, apoi vasul este umplut până la vârf cu lapte proaspăt spumat și în cele din urmă decorat cu un vârf de cacao naturala.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
Scrie un review